lørdag 21. september 2024

Det Amerikanske valget igjen.



Jo mer jeg hører og leser om Trump dess mer overbevist blir jeg om at han er totalt upassende som president i USA og for meg fremstår han mer og mer som en gangsterleder.

Hans opphold i Russland og slik vi har fått vite om hans aktiviteter der borte, forteller at han er totalt uskikket til å være president i en demokratisk nasjon, hvis man da fremdeles kan regne US.A som en demokratisk nasjon.

Ingen nasjon med respekt for seg selv er tjent med en slik klovn og de som er hans tilhengere ser jeg bare på som en patetisk flokk med tullinger.

Det kommer jo daglig fram nye ting som forteller at han ikke bare er upassende som president, men upassende i alt som har med politikk å gjøre.

Det er stadig mer snakk om begynnende senilitet og manglende evne til å kunne holde seg til saken og stadig snakker om urelevante ting.

Nå er det ikke bare snakk om aldring og evt. senilitet, som gjør han uskikket til rollen som president, men hele hans personlighet og tydelige narsissisme og totale mangel på evnen til  å se egne feil og feilhandlinger og troen på at han selv er ufeilbar og har rett til å gjøre som det passer han uten å behøve å stå til ansvar for sine handlinger.

Han latterligjør ikke bare seg selv, men også partiet som har valgt ham som sin presidentkandidat og i tillegg latterliggjør han også hele USA.

Verden ler av USA og det amerikanske folket som lar han stille som presidentkandidat.

-----

For å kommentere - trykk "Ingen kommentarer"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar