tirsdag 8. oktober 2024

Nærmer seg slutten.....


Det nærmer seg slutten på valgkampen mellom Donald Trump og Kamala Harris og kanskje også slutten på demokratiet i USA hvis Trump går av med seieren.

I mine øyne ser jeg på den amerikanske befolkningen som en samling med tullinger, siden de fremdeles vurderer Trump som president.

Store deler av verden - i hvertfall Europa ser på ham som en gal mann som vil ødelegge demokratiet i USA hvis han blir president og det er forunderlig at befolkningen i USA fremdeles vurderer ham etter alt som er kommet fram bl.a. rettsakene hvor han også er blitt dømt for flere kriminelle handlinger.

I Norge har vi sansynligvis det mest totale demokrati i verden og det skal lite til før en representant i stortinget og politikken generelt blir vippet ut.

Vi har en tendens til å klage på dårlige politikere og deres avgjørelser, men det er rene luksusproblemer i forhold til det som foregår i USA ifølge det som kommer fram i media ang. Trump og hans handlinger.

Bare det som er kommet fram i forbindelse med hans besøk i Russland ville vært nok til å fjerne en politiker for all tid fra politikken i Norge.

USA er et land gjennomsyret at dobbeltmoral samtidig som de prøver å moralisere for andre.

Skandinavia blir ofte sett på som ganske umoralske bl.a. i forb. med sex, men vi prøver ikke å legge skjul på det og gjøre oss bedre enn vi er, slik som det gjøres i USA, hvor dobbeltmoralen florerer og det ser vi også nå i forbindelse med den valgkampen som pågår.



-----

For å kommentere - klikk på "Ingen kommentarer".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar