fredag 9. august 2024

Det Amerikanske valget og galskapen rundt Trump.

Det ser ut som at det amerikanske folket er i ferd med å våkne  og er istand til å se all galskapen med og rundt Donald Trump.

En av hans spesielle egenskaper er å prate bort fra det egentlige temaet når han blir intervjuet og hele tiden avbryte den som er intrvjuer.

Jeg har aldri noen gang hørt en mere ufin politiker og han kaster ut negative kommentarer som ikke hører hjemme hos et voksent menneske eller politiker.

Trump har en voksende motstand mot seg og det amerikanske folket begynner å se på Biden med nye øyne og ser ikke lenger bare en gammel mann, men en gentleman som også kan være skarp, men med en totalt annen språkform enn  det Trump står for.

Jo mere motstand Trump møter, dess mer klarer han å slenge ut av ufinheter og hans eget parti får mer og mer øynene opp for at hvis de taper valget, så vil det være p.g.a. Trump.

Biden har kommet mer og mer fram med klar og skarpsindig tale, på en mer inteligent og saklig måte, som gjør at Trump bare blir til en mer usakelig persjon på en mer pøbelaktig måte.

Vel, for meg er Biden en gentleman og det er synd at han måtte gi seg. 

Trump ser jeg på som en pøbel og en narssisistisk psykopat!

-----

For å kommentere - trykk "Ingen kommentarer"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar